,
Баффі - переможниця вампірів
Секс і Каліфорнія
Сімпсони

Ненависть, яку ви породжуєте (2018)

The Hate U Give

imdb250
Ненависть, яку ви породжуєте
Жанр: Драма, Кримінал
Тривалість: 133 хв.
Країна: США

Переклад: Український (Дубльований)

Режисер: Джордж Тіллман мол.
Актори: Амандла Стенберґ, Кей Джей Апа, Реджина Голл, Ентоні Макі, Лонні Рашид Лінн, Іса Рей, Расселл Горнсбі, Домінік Фішбек
  7.7/10  
(голосів: 118)
Шістнадцятирічна Старр Картер живе в чорному гетто разом зі своєю сім'єю, і ходить в елітну школу, де вчаться, в основному, білі багаті підлітки. Одного разу на очах Старр білий поліцейський вбиває її чорношкірого друга. Ця подія стає для Старр подвійним випробуванням. Вона не просто втратила кращого друга, вона, як єдиний свідок, повинна вибрати, на чиєму боці бути - білих або чорних?
  • Ненависть, яку ви породжуєте
  • Ненависть, яку ви породжуєте
  • Ненависть, яку ви породжуєте
Відео доступне для перегляду на:
iPhone
iPod
iPad
Android
Дивитись фільм «Ненависть, яку ви породжуєте» (2018) онлайн безкоштовно
Вам сподобався цей фільм, не пропустіть:

–  Якщо фільм переривається - натисніть на паузу і трохи почекайте (5-10 хвилин)

–  Якщо фільм не повністю завантажується - збільшіть кеш до 2000Мб. Як це зробити написано тут: FAQ


Ви знаходитесь на сторінці, де можете подивитися фільм онлайн «Ненависть, яку ви породжуєте» (2018). Переглянути фільм «Ненависть, яку ви породжуєте» онлайн Ви можете абсолютно безкоштовно на нашому сайті moviestape.net. Жанр фільму «Ненависть, яку ви породжуєте» - Драма, Кримінал. Хочемо звернути увагу, що всі фільми онлайн у нас робочі, якщо раптом щось не працює - залиште коментар і ми обов'язково виправимо. Приємного перегляду!
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
.

На цій сторінці ви можете переглянути фільм Ненависть, яку ви породжуєте онлайн. Ви хочете подивитись фільм Ненависть, яку ви породжуєте онлайн - натисніть на плеєрі кнопку старт. Щоб не відчувати незручності під час перегляду фільму Ненависть, яку ви породжуєте онлайн бажано наявність інтернет-каналу зі швидкістю близько 1 Мбіт/с. Даний фільм Ненависть, яку ви породжуєте представлений на сайті лише з метою ознайомлення і з подальшим придбанням ліцензійного диску. Таким чином дивитися фільм Ненависть, яку ви породжуєте на нашому кінопорталі є вибором людей, які не хочуть витрачати свій час на пошуки фільмів в інтернеті. Якщо ж фільм Ненависть, яку ви породжуєте не відповідає його опису або виникли технічні проблеми при перегляді фільму - залиште свій коментар. Ще однією перевагою перегляду фільму Ненависть, яку ви породжуєте онлайн на moviestape.net є наша абсолютна безкоштовність: дивіться фільми досхочу і у будь-який час.

Еш проти Зловісних Мерців
Цікаве
  • Новини кіно
  • Зірки кіно
  • HD Трейлери
Табу
Поліція Парадайз
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
На порталі ви знайдете великий вибір фільмів в DVD і HD якості. Всі стрічки, які розташовані на нашому кінопорталі ви зможете переглянути в режимі онлайн абсолютно безкоштовно. На Вас чекають кращі фільми які щодня поповнюються, нові фільми 2018 року. Всі картини на порталі розбиті по жанрам для більш зручного пошуку і навігації по сайту. Кілька рухів мишкою - і Ви вже дивитесь ваші улюблені фільми онлайн!