,
Величне століття. Роксолана
Американці
Постукай в мої двері

Захід сонця (1988)

Sunset

imdb250
Захід сонця
Жанр: Детективи, Кримінал, Трилери
Тривалість: 102 хв.
Країна: США, Італія

Переклад: Український (Професійний багатоголосий)

Режисер: Блейк Едвардс
Актори: Брюс Вілліс, Джеймс Гарнер, Малкольм МакДауелл, Меріел Хемінгуей, Кетлін Куінлан, Дженніфер Едвардс, Патрісія Ходж, Річард Бредфорд, М. Еммет Волш, Джо Даллесандро, Андреас Катсулас, Денн Флорек, Білл Маркус, Майкл С. Гвінне, Дермот Малруні
  7.2/10  
(голосів: 13)
1929 рік. Знаменитий шериф Вайетт Ерп приїзджає у Голлівуд, щоб стати консультантом фільму про себе самого. Роль відважного шерифа має зіграти зірка вестернів того часу Том Мікс. Одного вечора Ерп і Мікс відправляються в бар, де стають мимовільними свідками вбивства власниці бару. Ерп помічає машину, на якій тікає вбивця, але місцева поліція не надає значення словам старого шерифа. Тоді Вайетт Ерп і Том Мікс починають власне розслідування ...
  • Захід сонця
  • Захід сонця
  • Захід сонця
Відео доступне для перегляду на:
iPhone
iPod
iPad
Android
Дивитись фільм «Захід сонця» (1988) онлайн безкоштовно

–  Якщо фільм переривається - натисніть на паузу і трохи почекайте (5-10 хвилин)

–  Якщо фільм не повністю завантажується - збільшіть кеш до 2000Мб. Як це зробити написано тут: FAQ


Ви знаходитесь на сторінці, де можете подивитися фільм онлайн «Захід сонця» (1988). Переглянути фільм «Захід сонця» онлайн Ви можете абсолютно безкоштовно на нашому сайті moviestape.net. Жанр фільму «Захід сонця» - Детективи, Кримінал, Трилери. Хочемо звернути увагу, що всі фільми онлайн у нас робочі, якщо раптом щось не працює - залиште коментар і ми обов'язково виправимо. Приємного перегляду!
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
.

На цій сторінці ви можете переглянути фільм Захід сонця онлайн. Ви хочете подивитись фільм Захід сонця онлайн - натисніть на плеєрі кнопку старт. Щоб не відчувати незручності під час перегляду фільму Захід сонця онлайн бажано наявність інтернет-каналу зі швидкістю близько 1 Мбіт/с. Даний фільм Захід сонця представлений на сайті лише з метою ознайомлення і з подальшим придбанням ліцензійного диску. Таким чином дивитися фільм Захід сонця на нашому кінопорталі є вибором людей, які не хочуть витрачати свій час на пошуки фільмів в інтернеті. Якщо ж фільм Захід сонця не відповідає його опису або виникли технічні проблеми при перегляді фільму - залиште свій коментар. Ще однією перевагою перегляду фільму Захід сонця онлайн на moviestape.net є наша абсолютна безкоштовність: дивіться фільми досхочу і у будь-який час.

Американська історія злочинів
Цікаве
  • Новини кіно
  • Зірки кіно
  • HD Трейлери
Кохання Мер′єм
Невгамовні
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
На порталі ви знайдете великий вибір фільмів в DVD і HD якості. Всі стрічки, які розташовані на нашому кінопорталі ви зможете переглянути в режимі онлайн абсолютно безкоштовно. На Вас чекають кращі фільми які щодня поповнюються, нові фільми 2018 року. Всі картини на порталі розбиті по жанрам для більш зручного пошуку і навігації по сайту. Кілька рухів мишкою - і Ви вже дивитесь ваші улюблені фільми онлайн!