,
Вейворд Пайнс
Надприродне
Величне століття. Роксолана

Той, що іде по канату (1984)

Tightrope

imdb250
Той, що іде по канату
Жанр: Детективи, Драма, Кримінал, Трилери
Тривалість: 114 хв.
Країна: США

Переклад: Український (Професійний багатоголосий)

Режисер: Річард Таггл
Актори: Клінт Іствуд, Женев'єв Бюжо, Ден Хедайя, Елісон Іствуд, Дженні Бек, Марко Ст. Джон, Ребекка Перл, Реджина Річардсон, Ренді Брукс, Джеймі Роуз
  7.7/10  
(голосів: 13)
Вейс Блок - поліцейський, який розслідує злочини невловимого сексуального маніяка, який гвалтує і жорстоко вбиває повій. Поки що нікому не вдалося зловити збоченця. Блок вирішує скористатися методом занурення в свідомість маніяка і пройти по його слідах, щоб виявити загальну схему його злочинів. Поки поліцейський займався розгадкою вбивств, маніяк підбирається близько до найдорожчого для Вейса - дочок Аманди і Пенні ...
  • Той, що іде по канату
  • Той, що іде по канату
  • Той, що іде по канату
Відео доступне для перегляду на:
iPhone
iPod
iPad
Android
Дивитись фільм «Той, що іде по канату» (1984) онлайн безкоштовно
Вам сподобався цей фільм, не пропустіть:

–  Якщо фільм переривається - натисніть на паузу і трохи почекайте (5-10 хвилин)

–  Якщо фільм не повністю завантажується - збільшіть кеш до 2000Мб. Як це зробити написано тут: FAQ


Ви знаходитесь на сторінці, де можете подивитися фільм онлайн «Той, що іде по канату» (1984). Переглянути фільм «Той, що іде по канату» онлайн Ви можете абсолютно безкоштовно на нашому сайті moviestape.net. Жанр фільму «Той, що іде по канату» - Детективи, Драма, Кримінал, Трилери. Хочемо звернути увагу, що всі фільми онлайн у нас робочі, якщо раптом щось не працює - залиште коментар і ми обов'язково виправимо. Приємного перегляду!
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
.

На цій сторінці ви можете переглянути фільм Той, що іде по канату онлайн. Ви хочете подивитись фільм Той, що іде по канату онлайн - натисніть на плеєрі кнопку старт. Щоб не відчувати незручності під час перегляду фільму Той, що іде по канату онлайн бажано наявність інтернет-каналу зі швидкістю близько 1 Мбіт/с. Даний фільм Той, що іде по канату представлений на сайті лише з метою ознайомлення і з подальшим придбанням ліцензійного диску. Таким чином дивитися фільм Той, що іде по канату на нашому кінопорталі є вибором людей, які не хочуть витрачати свій час на пошуки фільмів в інтернеті. Якщо ж фільм Той, що іде по канату не відповідає його опису або виникли технічні проблеми при перегляді фільму - залиште свій коментар. Ще однією перевагою перегляду фільму Той, що іде по канату онлайн на moviestape.net є наша абсолютна безкоштовність: дивіться фільми досхочу і у будь-який час.

Гострі козирки
Цікаве
  • Новини кіно
  • Зірки кіно
  • HD Трейлери
Нескінченне кохання
Лютер
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
На порталі ви знайдете великий вибір фільмів в DVD і HD якості. Всі стрічки, які розташовані на нашому кінопорталі ви зможете переглянути в режимі онлайн абсолютно безкоштовно. На Вас чекають кращі фільми які щодня поповнюються, нові фільми 2018 року. Всі картини на порталі розбиті по жанрам для більш зручного пошуку і навігації по сайту. Кілька рухів мишкою - і Ви вже дивитесь ваші улюблені фільми онлайн!