,
Царство
Як козаки...
Маніяк

Судний день (2008)

Doomsday

imdb250
Судний день
Жанр: Бойовики, Фантастика
Тривалість: 112 хв.
Країна: Велика Британія, США, ПАР, Німеччина

Переклад: Український (Професійний багатоголосий)

Режисер: Ніл Маршалл
Актори: Рона Мітре, Малкольм Макдауелл, Боб Хоскінс, Александр Сіддінг, Шон Пертуі, Девід О`Хара
  6.9/10  
(голосів: 83)
У центрі сюжету Велика Британія у найближчому майбутньому. Смертельний і абсолютно невивчений вірус поширюється країною, вбиваючи усе живе на своєму шляху. Шотландія стає суцільною зоною відчуження. Щоб погасити вогнище епідемії, влада ввела надзвичайний стан, встановила комендантську годину, закрила аеропорти, морські та сухопутні кордони, через весь регіон збудовано 9-ти метрову стіну. Після 30 років карантину, в одному з наркопритонів Лондона виявлено людей, заражених вірусом «Жнець». Уряд Британії припускає, що єдиною людиною, яка може винайти вакцину є доктор Кейн. Останній раз його бачили в зоні карантину, в інфекційній лікарні Глазго. Загін спецназу відправляється у нібито вимерлу Шотландію в пошуках вакцини ...
  • Судний день
  • Судний день
  • Судний день
Відео доступне для перегляду на:
iPhone
iPod
iPad
Android
Дивитись фільм «Судний день» (2008) онлайн безкоштовно
Вам сподобався цей фільм, не пропустіть:

–  Якщо фільм переривається - натисніть на паузу і трохи почекайте (5-10 хвилин)

–  Якщо фільм не повністю завантажується - збільшіть кеш до 2000Мб. Як це зробити написано тут: FAQ


Ви знаходитесь на сторінці, де можете подивитися фільм онлайн «Судний день» (2008). Переглянути фільм «Судний день» онлайн Ви можете абсолютно безкоштовно на нашому сайті moviestape.net. Жанр фільму «Судний день» - Бойовики, Фантастика. Хочемо звернути увагу, що всі фільми онлайн у нас робочі, якщо раптом щось не працює - залиште коментар і ми обов'язково виправимо. Приємного перегляду!
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
.

На цій сторінці ви можете переглянути фільм Судний день онлайн. Ви хочете подивитись фільм Судний день онлайн - натисніть на плеєрі кнопку старт. Щоб не відчувати незручності під час перегляду фільму Судний день онлайн бажано наявність інтернет-каналу зі швидкістю близько 1 Мбіт/с. Даний фільм Судний день представлений на сайті лише з метою ознайомлення і з подальшим придбанням ліцензійного диску. Таким чином дивитися фільм Судний день на нашому кінопорталі є вибором людей, які не хочуть витрачати свій час на пошуки фільмів в інтернеті. Якщо ж фільм Судний день не відповідає його опису або виникли технічні проблеми при перегляді фільму - залиште свій коментар. Ще однією перевагою перегляду фільму Судний день онлайн на moviestape.net є наша абсолютна безкоштовність: дивіться фільми досхочу і у будь-який час.

Останнє королівство
Цікаве
  • Новини кіно
  • Зірки кіно
  • HD Трейлери
Вікінги
Злі пташки
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
На порталі ви знайдете великий вибір фільмів в DVD і HD якості. Всі стрічки, які розташовані на нашому кінопорталі ви зможете переглянути в режимі онлайн абсолютно безкоштовно. На Вас чекають кращі фільми які щодня поповнюються, нові фільми 2018 року. Всі картини на порталі розбиті по жанрам для більш зручного пошуку і навігації по сайту. Кілька рухів мишкою - і Ви вже дивитесь ваші улюблені фільми онлайн!