,
Поліція Парадайз
Відьми Іст-Енду
Теорія великого вибуху

Людина в залізній масці (1998)

The Man in the Iron Mask

Людина в залізній масці
Тривалість: 132 хв.
Країна: США, Франція
Студія: United Artists Corporation Ltd.

Переклад: Український (Професійний багатоголосий)

Режисер: Рендалл Воллес
Актори: Леонардо ДіКапріо, Джеремі Айронс, Джон Малкович, Жерар Депардьє, Гебріел Бірн, Анн Парійо, Жюдіт Годреш, Едвард Аттертон, Пітер Сарсгаард, Х'ю Лорі
  8.3/10  
(голосів: 36)
За часів блиску і відчаю змученої Франції король Людовик XIV щосили насолоджується красою життя, поки вся його країна голодує. Людовик, упевнений в абсолютності власної влади, побоюється лише однієї людини, здатного покласти край його царюванню, - засудженого ним до довічного ув'язнення і закутого в залізну маску. Але коли королівський егоїзм заходить дуже далеко, колишні мушкетери Атос, Портос і Араміс наважуються врятувати таємничого в'язня, який може стати єдиною надією Франції на відродження. Залишається лише питання: чи допоможе їм вірний друг, славний д`Артаньян, - або буде битися проти?..
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
.

На цій сторінці ви можете переглянути фільм Людина в залізній масці онлайн. Ви хочете подивитись фільм Людина в залізній масці онлайн - натисніть на плеєрі кнопку старт. Щоб не відчувати незручності під час перегляду фільму Людина в залізній масці онлайн бажано наявність інтернет-каналу зі швидкістю близько 1 Мбіт/с. Даний фільм Людина в залізній масці представлений на сайті лише з метою ознайомлення і з подальшим придбанням ліцензійного диску. Таким чином дивитися фільм Людина в залізній масці на нашому кінопорталі є вибором людей, які не хочуть витрачати свій час на пошуки фільмів в інтернеті. Якщо ж фільм Людина в залізній масці не відповідає його опису або виникли технічні проблеми при перегляді фільму - залиште свій коментар. Ще однією перевагою перегляду фільму Людина в залізній масці онлайн на moviestape.net є наша абсолютна безкоштовність: дивіться фільми досхочу і у будь-який час.

Моє чуже життя
Картковий будинок
Цікаве
  • Новини кіно
  • Зірки кіно
  • HD Трейлери
Величне століття. Нова володарка
Надприродне
Cпільнота
  • Facebook