,
Люцифер
Чорний список
Відкриття відьом

Місія на Марс (2000)

Mission to Mars

imdb250
Місія на Марс
Жанр: Бойовики, Пригоди, Трилери, Фантастика
Тривалість: 113 хв.
Країна: США

Переклад: Український (Професійний багатоголосий)

Режисер: Браян Де Пальма
Актори: Гері Сініз, Тім Роббінс, Дон Чідл, Конні Нільсен, Джеррі О`Коннелл, Пітер Аутербрідж, Каван Сміт, Джілл Тід, Еліз Ніл, Кім Делані
  7.4/10  
(голосів: 118)
Космічний екіпаж «Марс 1» гине при загадкових обставинах після приземлення на Червону планету. Загибель всього командного складу не викликає сумнівів. Проте, не дивлячись на загрозливу небезпеку неповернення, споряджається друга експедиція на Марс. Її місія - розгадати таємницю загибелі своїх попередників і повернутися живими. Але не один центр підготовки космонавтів в світі не зміг би підготувати цей екіпаж до того, що доведеться їм випробувати ...
  • Місія на Марс
  • Місія на Марс
  • Місія на Марс
Відео доступне для перегляду на:
iPhone
iPod
iPad
Android
Дивитись фільм «Місія на Марс» (2000) онлайн безкоштовно
Вам сподобався цей фільм, не пропустіть:

–  Якщо фільм переривається - натисніть на паузу і трохи почекайте (5-10 хвилин)

–  Якщо фільм не повністю завантажується - збільшіть кеш до 2000Мб. Як це зробити написано тут: FAQ


Ви знаходитесь на сторінці, де можете подивитися фільм онлайн «Місія на Марс» (2000). Переглянути фільм «Місія на Марс» онлайн Ви можете абсолютно безкоштовно на нашому сайті moviestape.net. Жанр фільму «Місія на Марс» - Бойовики, Пригоди, Трилери, Фантастика. Хочемо звернути увагу, що всі фільми онлайн у нас робочі, якщо раптом щось не працює - залиште коментар і ми обов'язково виправимо. Приємного перегляду!
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
.

На цій сторінці ви можете переглянути фільм Місія на Марс онлайн. Ви хочете подивитись фільм Місія на Марс онлайн - натисніть на плеєрі кнопку старт. Щоб не відчувати незручності під час перегляду фільму Місія на Марс онлайн бажано наявність інтернет-каналу зі швидкістю близько 1 Мбіт/с. Даний фільм Місія на Марс представлений на сайті лише з метою ознайомлення і з подальшим придбанням ліцензійного диску. Таким чином дивитися фільм Місія на Марс на нашому кінопорталі є вибором людей, які не хочуть витрачати свій час на пошуки фільмів в інтернеті. Якщо ж фільм Місія на Марс не відповідає його опису або виникли технічні проблеми при перегляді фільму - залиште свій коментар. Ще однією перевагою перегляду фільму Місія на Марс онлайн на moviestape.net є наша абсолютна безкоштовність: дивіться фільми досхочу і у будь-який час.

Величне століття. Роксолана
Цікаве
  • Новини кіно
  • Зірки кіно
  • HD Трейлери
Життя з Луї
Пригоди Джекі Чана
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
На порталі ви знайдете великий вибір фільмів в DVD і HD якості. Всі стрічки, які розташовані на нашому кінопорталі ви зможете переглянути в режимі онлайн абсолютно безкоштовно. На Вас чекають кращі фільми які щодня поповнюються, нові фільми 2018 року. Всі картини на порталі розбиті по жанрам для більш зручного пошуку і навігації по сайту. Кілька рухів мишкою - і Ви вже дивитесь ваші улюблені фільми онлайн!