,
Дві дівчини без копійчини
Секс і Каліфорнія
Злі пташки

Острів Головорізів (1995)

Cutthroat Island

imdb250
Острів Головорізів
Жанр: Бойовики, Комедії, Мелодрами, Пригоди
Тривалість: 124 хв.
Країна: США, Франція, Італія

Переклад: Український (Професійний багатоголосий)

Режисер: Ренні Харлін
Актори: Джина Девіс, Метью Модайн, Френк Ланджелла, Морі Чайкін, Патрік Малахайд, Стен Шоу, Рекс Лінн, Пол Діллон, Крістофер Мастерсон, Джиммі Ф. Сагс, Харріс Юлін, Карл Чейз, Петер Джівз, Ангус Райт, Кен Бонес
  7.1/10  
(голосів: 56)
Відважна дочка пірата Морган Едамс прагне помститися за свого батька, який загинув від рук власного брата. Їй дісталася у спадок третина карти Острову Головорізів з позначенням місця, де заховані великі скарби. Щоб дістатися до них, Морган набирає команду зі старих бойових товаришів батька. На аукціоні рабів у Порт-Роялі на Ямайці вона купує авантюриста й пройдисвіта Вільяма Шоу, у якого виявляється друга частина карти. Але головна проблема в тому, що остання частина карти знаходиться у злого й підступного дядька Морган - пірата на прізвисько «Дог» ...
  • Острів Головорізів
  • Острів Головорізів
  • Острів Головорізів
Відео доступне для перегляду на:
iPhone
iPod
iPad
Android
Дивитись фільм «Острів Головорізів» (1995) онлайн безкоштовно

–  Якщо фільм переривається - натисніть на паузу і трохи почекайте (5-10 хвилин)

–  Якщо фільм не повністю завантажується - збільшіть кеш до 2000Мб. Як це зробити написано тут: FAQ


Ви знаходитесь на сторінці, де можете подивитися фільм онлайн «Острів Головорізів» (1995). Переглянути фільм «Острів Головорізів» онлайн Ви можете абсолютно безкоштовно на нашому сайті moviestape.net. Жанр фільму «Острів Головорізів» - Бойовики, Комедії, Мелодрами, Пригоди. Хочемо звернути увагу, що всі фільми онлайн у нас робочі, якщо раптом щось не працює - залиште коментар і ми обов'язково виправимо. Приємного перегляду!
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
.

На цій сторінці ви можете переглянути фільм Острів Головорізів онлайн. Ви хочете подивитись фільм Острів Головорізів онлайн - натисніть на плеєрі кнопку старт. Щоб не відчувати незручності під час перегляду фільму Острів Головорізів онлайн бажано наявність інтернет-каналу зі швидкістю близько 1 Мбіт/с. Даний фільм Острів Головорізів представлений на сайті лише з метою ознайомлення і з подальшим придбанням ліцензійного диску. Таким чином дивитися фільм Острів Головорізів на нашому кінопорталі є вибором людей, які не хочуть витрачати свій час на пошуки фільмів в інтернеті. Якщо ж фільм Острів Головорізів не відповідає його опису або виникли технічні проблеми при перегляді фільму - залиште свій коментар. Ще однією перевагою перегляду фільму Острів Головорізів онлайн на moviestape.net є наша абсолютна безкоштовність: дивіться фільми досхочу і у будь-який час.

Теорія великого вибуху
Цікаве
  • Новини кіно
  • Зірки кіно
  • HD Трейлери
Крила кохання
Кохання Мер′єм
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
На порталі ви знайдете великий вибір фільмів в DVD і HD якості. Всі стрічки, які розташовані на нашому кінопорталі ви зможете переглянути в режимі онлайн абсолютно безкоштовно. На Вас чекають кращі фільми які щодня поповнюються, нові фільми 2018 року. Всі картини на порталі розбиті по жанрам для більш зручного пошуку і навігації по сайту. Кілька рухів мишкою - і Ви вже дивитесь ваші улюблені фільми онлайн!