,
Таємниці Ґравіті Фолз
Люцифер
Невгамовні

Один шанс на двох (1998)

Une chance sur deux

imdb250
Один шанс на двох
Жанр: Бойовики, Драма, Комедії, Пригоди
Тривалість: 104 хв.
Країна: Франція

Переклад: Український (Професійний багатоголосий)

Режисер: Патріс Леконт
Актори: Жан-Поль Бельмондо, Ален Делон, Ванесса Параді, Ерік Дефосс, Олександр Яковлєв, Валерій Гата, Мішель Омон, Сандрін Карон, Вероніка Х'юберт
  7.7/10  
(голосів: 33)
Тобі - 20 років, ти красива, з легкістю викрадаєш машини і тільки що вийшла з в'язниці. Вони - два претенденти на роль твого тата, легко збирають «Магнум» з зав'язаними очима і мають чималий досвід поводження з вибухівкою. Коли ви разом - вам не страшні ні французька поліція, ні російська мафія ...
  • Один шанс на двох
  • Один шанс на двох
  • Один шанс на двох
Відео доступне для перегляду на:
iPhone
iPod
iPad
Android
Дивитись фільм «Один шанс на двох» (1998) онлайн безкоштовно
Вам сподобався цей фільм, не пропустіть:

–  Якщо фільм переривається - натисніть на паузу і трохи почекайте (5-10 хвилин)

–  Якщо фільм не повністю завантажується - збільшіть кеш до 2000Мб. Як це зробити написано тут: FAQ


Ви знаходитесь на сторінці, де можете подивитися фільм онлайн «Один шанс на двох» (1998). Переглянути фільм «Один шанс на двох» онлайн Ви можете абсолютно безкоштовно на нашому сайті moviestape.net. Жанр фільму «Один шанс на двох» - Бойовики, Драма, Комедії, Пригоди. Хочемо звернути увагу, що всі фільми онлайн у нас робочі, якщо раптом щось не працює - залиште коментар і ми обов'язково виправимо. Приємного перегляду!
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
.

На цій сторінці ви можете переглянути фільм Один шанс на двох онлайн. Ви хочете подивитись фільм Один шанс на двох онлайн - натисніть на плеєрі кнопку старт. Щоб не відчувати незручності під час перегляду фільму Один шанс на двох онлайн бажано наявність інтернет-каналу зі швидкістю близько 1 Мбіт/с. Даний фільм Один шанс на двох представлений на сайті лише з метою ознайомлення і з подальшим придбанням ліцензійного диску. Таким чином дивитися фільм Один шанс на двох на нашому кінопорталі є вибором людей, які не хочуть витрачати свій час на пошуки фільмів в інтернеті. Якщо ж фільм Один шанс на двох не відповідає його опису або виникли технічні проблеми при перегляді фільму - залиште свій коментар. Ще однією перевагою перегляду фільму Один шанс на двох онлайн на moviestape.net є наша абсолютна безкоштовність: дивіться фільми досхочу і у будь-який час.

Величне століття. Нова володарка
Цікаве
  • Новини кіно
  • Зірки кіно
  • HD Трейлери
Американці
Друзі
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
На порталі ви знайдете великий вибір фільмів в DVD і HD якості. Всі стрічки, які розташовані на нашому кінопорталі ви зможете переглянути в режимі онлайн абсолютно безкоштовно. На Вас чекають кращі фільми які щодня поповнюються, нові фільми 2018 року. Всі картини на порталі розбиті по жанрам для більш зручного пошуку і навігації по сайту. Кілька рухів мишкою - і Ви вже дивитесь ваші улюблені фільми онлайн!