,
Пуститися берега
Пані Фазілет і її доньки
Хроніки Шаннари

Зоряні війни: Епізод VI - Повернення Джедая (1983)

Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi

imdb250
Зоряні війни: Епізод VI - Повернення Джедая
Жанр: Бойовики, Пригоди, Фантастика, Фентезі
Тривалість: 134 хв.
Країна: США

Переклад: Український (Дубльований)

Режисер: Джордж Лукас
Актори: Марк Хемілл, Гаррісон Форд, Кері Фішер, Біллі Ді Уїльямс, Пітер Мейхью, Йан Макдайармід
  9.1/10  
(голосів: 187)
Люк Скайвокер, принцеса Лейя і два вірних дроїда R2-D2 і C-3PО визволяють з полону свого друга Хана Соло, що потрапив у пастку Джабби Хатта. Але попереду на них чекає ще більш небезпечна битва. Сили імперії будують космічну станцію «Зірка смерті», яка може підірвати цілу планету. Щоб знищити цю смертельну зброю, повстанці висаджуються на планету Ендор. Від підсумку останньої сутички залежить доля галактики ...
  • Зоряні війни: Епізод VI - Повернення Джедая
  • Зоряні війни: Епізод VI - Повернення Джедая
  • Зоряні війни: Епізод VI - Повернення Джедая
Відео доступне для перегляду на:
iPhone
iPod
iPad
Android
Дивитись фільм «Зоряні війни: Епізод VI - Повернення Джедая» (1983) онлайн безкоштовно
Вам сподобався цей фільм, не пропустіть:

–  Якщо фільм переривається - натисніть на паузу і трохи почекайте (5-10 хвилин)

–  Якщо фільм не повністю завантажується - збільшіть кеш до 2000Мб. Як це зробити написано тут: FAQ


Ви знаходитесь на сторінці, де можете подивитися фільм онлайн «Зоряні війни: Епізод VI - Повернення Джедая» (1983). Переглянути фільм «Зоряні війни: Епізод VI - Повернення Джедая» онлайн Ви можете абсолютно безкоштовно на нашому сайті moviestape.net. Жанр фільму «Зоряні війни: Епізод VI - Повернення Джедая» - Бойовики, Пригоди, Фантастика, Фентезі. Хочемо звернути увагу, що всі фільми онлайн у нас робочі, якщо раптом щось не працює - залиште коментар і ми обов'язково виправимо. Приємного перегляду!
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
.

На цій сторінці ви можете переглянути фільм Зоряні війни: Епізод VI - Повернення Джедая онлайн. Ви хочете подивитись фільм Зоряні війни: Епізод VI - Повернення Джедая онлайн - натисніть на плеєрі кнопку старт. Щоб не відчувати незручності під час перегляду фільму Зоряні війни: Епізод VI - Повернення Джедая онлайн бажано наявність інтернет-каналу зі швидкістю близько 1 Мбіт/с. Даний фільм Зоряні війни: Епізод VI - Повернення Джедая представлений на сайті лише з метою ознайомлення і з подальшим придбанням ліцензійного диску. Таким чином дивитися фільм Зоряні війни: Епізод VI - Повернення Джедая на нашому кінопорталі є вибором людей, які не хочуть витрачати свій час на пошуки фільмів в інтернеті. Якщо ж фільм Зоряні війни: Епізод VI - Повернення Джедая не відповідає його опису або виникли технічні проблеми при перегляді фільму - залиште свій коментар. Ще однією перевагою перегляду фільму Зоряні війни: Епізод VI - Повернення Джедая онлайн на moviestape.net є наша абсолютна безкоштовність: дивіться фільми досхочу і у будь-який час.

Дракони: Захисники Тупу
Цікаве
  • Новини кіно
  • Зірки кіно
  • HD Трейлери
Султан мого серця
Життя з Луї
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
На порталі ви знайдете великий вибір фільмів в DVD і HD якості. Всі стрічки, які розташовані на нашому кінопорталі ви зможете переглянути в режимі онлайн абсолютно безкоштовно. На Вас чекають кращі фільми які щодня поповнюються, нові фільми 2018 року. Всі картини на порталі розбиті по жанрам для більш зручного пошуку і навігації по сайту. Кілька рухів мишкою - і Ви вже дивитесь ваші улюблені фільми онлайн!