,
Маніяк
Дві дівчини без копійчини
Стародавні

Зниклі безвісти 2. Початок (1985)

Missing in Action 2: The Beginning

imdb250
Зниклі безвісти 2. Початок
Жанр: Бойовики, Драма, Військові, Трилери
Тривалість: 95 хв.
Країна: США

Переклад: Український (Професійний двоголосий)

Режисер: Ленс Гул
Актори: Чак Норріс, Сун-Тек Ог, Стівен Вільямс, Беннетт Огта
  6.4/10  
(голосів: 20)
Йдеться про період напередодні першої частини фільму-трилогії. Війна у В'єтнамі, 1972 рік. При виконанні бойового завдання в полон потрапляє група американських солдатів на чолі з полковником Бреддоком. Їх вважають зниклими безвісти. Начальник табору, розташованого в джунглях, полковник Інь, усіма способами намагається зламати волю Бреддока. Але врешті-решт Бреддоку вдається втекти з полону і почати партизанську війну проти Іня ...
  • Зниклі безвісти 2. Початок
  • Зниклі безвісти 2. Початок
  • Зниклі безвісти 2. Початок
Відео доступне для перегляду на:
iPhone
iPod
iPad
Android
Дивитись фільм «Зниклі безвісти 2. Початок» (1985) онлайн безкоштовно

–  Якщо фільм переривається - натисніть на паузу і трохи почекайте (5-10 хвилин)

–  Якщо фільм не повністю завантажується - збільшіть кеш до 2000Мб. Як це зробити написано тут: FAQ


Ви знаходитесь на сторінці, де можете подивитися фільм онлайн «Зниклі безвісти 2. Початок» (1985). Переглянути фільм «Зниклі безвісти 2. Початок» онлайн Ви можете абсолютно безкоштовно на нашому сайті moviestape.net. Жанр фільму «Зниклі безвісти 2. Початок» - Бойовики, Драма, Військові, Трилери. Хочемо звернути увагу, що всі фільми онлайн у нас робочі, якщо раптом щось не працює - залиште коментар і ми обов'язково виправимо. Приємного перегляду!
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
.

На цій сторінці ви можете переглянути фільм Зниклі безвісти 2. Початок онлайн. Ви хочете подивитись фільм Зниклі безвісти 2. Початок онлайн - натисніть на плеєрі кнопку старт. Щоб не відчувати незручності під час перегляду фільму Зниклі безвісти 2. Початок онлайн бажано наявність інтернет-каналу зі швидкістю близько 1 Мбіт/с. Даний фільм Зниклі безвісти 2. Початок представлений на сайті лише з метою ознайомлення і з подальшим придбанням ліцензійного диску. Таким чином дивитися фільм Зниклі безвісти 2. Початок на нашому кінопорталі є вибором людей, які не хочуть витрачати свій час на пошуки фільмів в інтернеті. Якщо ж фільм Зниклі безвісти 2. Початок не відповідає його опису або виникли технічні проблеми при перегляді фільму - залиште свій коментар. Ще однією перевагою перегляду фільму Зниклі безвісти 2. Початок онлайн на moviestape.net є наша абсолютна безкоштовність: дивіться фільми досхочу і у будь-який час.

Помаранчевий - хіт сезону
Цікаве
  • Новини кіно
  • Зірки кіно
  • HD Трейлери
Знебожені
Постукай в мої двері
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
На порталі ви знайдете великий вибір фільмів в DVD і HD якості. Всі стрічки, які розташовані на нашому кінопорталі ви зможете переглянути в режимі онлайн абсолютно безкоштовно. На Вас чекають кращі фільми які щодня поповнюються, нові фільми 2018 року. Всі картини на порталі розбиті по жанрам для більш зручного пошуку і навігації по сайту. Кілька рухів мишкою - і Ви вже дивитесь ваші улюблені фільми онлайн!