,
Край «Дикий Захід»
Захисники
Крила кохання

Зниклі безвісти (1984)

Missing in Action

imdb250
Зниклі безвісти
Жанр: Бойовики, Драма, Військові, Пригоди, Трилери
Тривалість: 101 хв.
Країна: США

Переклад: Український (Професійний двоголосий)

Режисер: Джозеф Зіто
Актори: Чак Норріс, М. Еммет Волш, Девід Тресс, Ленор Касдорф, Джеймс Гонґ
  6.9/10  
(голосів: 28)
Багато часу минуло з моменту війни у В'єтнамі, але одна з найболючіших проблем американського суспільства залишилась: дві з половиною тисячі американських солдат вважаються зниклими без весті, сім'ї та близькі нічого не знають про долю цих солдат і офіцерів. Полковник Джеймс Бреддок, ветеран війни у В'єтнамі, який побував в полоні в'єтконгівців, через роки повертається в якості делегата з дипломатичною місією в колишній Сайгон. Мета його подорожі - довести існування секретних таборів, де дотепер знаходяться американські військовополонені ...
  • Зниклі безвісти
  • Зниклі безвісти
  • Зниклі безвісти
Відео доступне для перегляду на:
iPhone
iPod
iPad
Android
Дивитись фільм «Зниклі безвісти» (1984) онлайн безкоштовно

–  Якщо фільм переривається - натисніть на паузу і трохи почекайте (5-10 хвилин)

–  Якщо фільм не повністю завантажується - збільшіть кеш до 2000Мб. Як це зробити написано тут: FAQ


Ви знаходитесь на сторінці, де можете подивитися фільм онлайн «Зниклі безвісти» (1984). Переглянути фільм «Зниклі безвісти» онлайн Ви можете абсолютно безкоштовно на нашому сайті moviestape.net. Жанр фільму «Зниклі безвісти» - Бойовики, Драма, Військові, Пригоди, Трилери. Хочемо звернути увагу, що всі фільми онлайн у нас робочі, якщо раптом щось не працює - залиште коментар і ми обов'язково виправимо. Приємного перегляду!
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
.

На цій сторінці ви можете переглянути фільм Зниклі безвісти онлайн. Ви хочете подивитись фільм Зниклі безвісти онлайн - натисніть на плеєрі кнопку старт. Щоб не відчувати незручності під час перегляду фільму Зниклі безвісти онлайн бажано наявність інтернет-каналу зі швидкістю близько 1 Мбіт/с. Даний фільм Зниклі безвісти представлений на сайті лише з метою ознайомлення і з подальшим придбанням ліцензійного диску. Таким чином дивитися фільм Зниклі безвісти на нашому кінопорталі є вибором людей, які не хочуть витрачати свій час на пошуки фільмів в інтернеті. Якщо ж фільм Зниклі безвісти не відповідає його опису або виникли технічні проблеми при перегляді фільму - залиште свій коментар. Ще однією перевагою перегляду фільму Зниклі безвісти онлайн на moviestape.net є наша абсолютна безкоштовність: дивіться фільми досхочу і у будь-який час.

Помаранчевий - хіт сезону
Цікаве
  • Новини кіно
  • Зірки кіно
  • HD Трейлери
ЕГО - Чоловікам не можна довіряти
Табу
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
На порталі ви знайдете великий вибір фільмів в DVD і HD якості. Всі стрічки, які розташовані на нашому кінопорталі ви зможете переглянути в режимі онлайн абсолютно безкоштовно. На Вас чекають кращі фільми які щодня поповнюються, нові фільми 2018 року. Всі картини на порталі розбиті по жанрам для більш зручного пошуку і навігації по сайту. Кілька рухів мишкою - і Ви вже дивитесь ваші улюблені фільми онлайн!