,
Султан мого серця
Люцифер
Сліпа зона
imdb250

Одного разу на Дикому Заході (1968)

C'era una volta il West

imdb250
Одного разу на Дикому Заході
Жанр: Бойовики, Пригоди
Тривалість: 166 хв.
Країна: Італія, США

Переклад: Український (Професійний багатоголосий)

Режисер: Серджіо Леоне
Актори: Клаудія Кардинале, Генрі Фонда, Чарльз Бронсон, Джейсон Робардс, Габріеле Ферцетті, Лайонел Стендер, Паоло Стоппа, Джек Ілам, Вуді Строуд
  7.6/10  
(голосів: 60)
Дія розгортається у вигаданому місті Флегстон на Дикому Заході за часів активного будівництва залізниць. Бретт Макбейн купує шматок землі з єдиним в окрузі джерелом води, передбачаючи, що поїзди будуть ходити саме через цю ділянку. Чоловік стає мішенню для бандитів, які хочуть викупити землю. В результаті вони вбивають Бретта, зробивши молоду Джилл вдовою. Але і вона не погоджується продавати ферму ділку. Тоді він замовляє вбивство жінки, найнявши кращого стрільця на Дикому Заході. Але у красуні знайдуться захисники - відомий бандит Шайєнн і волоцюга на прізвисько «Гармоніка» ...
  • Одного разу на Дикому Заході
  • Одного разу на Дикому Заході
  • Одного разу на Дикому Заході
Відео доступне для перегляду на:
iPhone
iPod
iPad
Android
Дивитись фільм «Одного разу на Дикому Заході» (1968) онлайн безкоштовно

–  Якщо фільм переривається - натисніть на паузу і трохи почекайте (5-10 хвилин)

–  Якщо фільм не повністю завантажується - збільшіть кеш до 2000Мб. Як це зробити написано тут: FAQ


Ви знаходитесь на сторінці, де можете подивитися фільм онлайн «Одного разу на Дикому Заході» (1968). Переглянути фільм «Одного разу на Дикому Заході» онлайн Ви можете абсолютно безкоштовно на нашому сайті moviestape.net. Жанр фільму «Одного разу на Дикому Заході» - Бойовики, Пригоди. Хочемо звернути увагу, що всі фільми онлайн у нас робочі, якщо раптом щось не працює - залиште коментар і ми обов'язково виправимо. Приємного перегляду!
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
.

На цій сторінці ви можете переглянути фільм Одного разу на Дикому Заході онлайн. Ви хочете подивитись фільм Одного разу на Дикому Заході онлайн - натисніть на плеєрі кнопку старт. Щоб не відчувати незручності під час перегляду фільму Одного разу на Дикому Заході онлайн бажано наявність інтернет-каналу зі швидкістю близько 1 Мбіт/с. Даний фільм Одного разу на Дикому Заході представлений на сайті лише з метою ознайомлення і з подальшим придбанням ліцензійного диску. Таким чином дивитися фільм Одного разу на Дикому Заході на нашому кінопорталі є вибором людей, які не хочуть витрачати свій час на пошуки фільмів в інтернеті. Якщо ж фільм Одного разу на Дикому Заході не відповідає його опису або виникли технічні проблеми при перегляді фільму - залиште свій коментар. Ще однією перевагою перегляду фільму Одного разу на Дикому Заході онлайн на moviestape.net є наша абсолютна безкоштовність: дивіться фільми досхочу і у будь-який час.

Гострі козирки
Цікаве
  • Новини кіно
  • Зірки кіно
  • HD Трейлери
♥   Netflix випустить новий мультсеріал від творця «Сімпсонів»
♥   Бредлі Купер знову попрацює з Клінтом Іствудом
♥   Оголошено переможців телевізійної премії BAFTA TV Awards
♥   Бенедикт Камбербетч зіграє британського шпигуна Гревілла Вінна
♥   Емі Адамс зніметься в екранізації роману А. Дж. Фінна
♥   Стівен Спілберг екранізує комікс про «Чорних яструбів»
♥   Мелісса МакКарті зніметься у комедійній стрічці «Суперінтелект»
♥   Емі Адамс зніметься в «Справжньому американці»
♥   Х′ю Лорі зіграє в третьому сезоні серіалу «Корона»
♥   Оскар 2018: Список переможців
♥   «BAFTA 2018»: Переможці
♥   Алісія Вікандер зіграє в екранізації бестселера Карен Діонн
♥   Анімаційна премія «Енні» оголосила переможців
♥   Нова історична драма від Джуліана Феллоуза для NBC
♥   Бен Кінґслі і Моніка Белуччі зіграють в трилері «Павук в мережі»
Сини Анархії
Хроніки Шаннари
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
На порталі ви знайдете великий вибір фільмів в DVD і HD якості. Всі стрічки, які розташовані на нашому кінопорталі ви зможете переглянути в режимі онлайн абсолютно безкоштовно. На Вас чекають кращі фільми які щодня поповнюються, нові фільми 2018 року. Всі картини на порталі розбиті по жанрам для більш зручного пошуку і навігації по сайту. Кілька рухів мишкою - і Ви вже дивитесь ваші улюблені фільми онлайн!