,
Баффі - переможниця вампірів
Шерлок
Надприродне

Знедолені (2012)

Les Miserables

imdb250
Знедолені
Жанр: Драма, Музичні
Тривалість: 157 хв.
Країна: Велика Британія

Переклад: Український (Дубльований)

Режисер: Том Хупер
Актори: Х'ю Джекман, Рассел Кроу, Енн Гетевей, Аманда Сейфрід, Хелена Бонем Картер, Саша Барон Коен, Едді Редмейн, Саманта Баркс, Ізабелль Аллен, Аарон Твейт
  6/10  
(голосів: 51)
Дія розвивається на початку XIX сторіччя. Побіжний каторжник Жан Вальжан, засуджений до тюремного ув'язнення, змушений довгі роки ховатися від жорстокого правосуддя. Інспектор паризької поліції Жавер вважає його упіймання справою всього свого життя. Після смерті Фантіни - жінки, за долю якої Жан Вальжан вважав себе відповідальним, - єдиною близькою йому людиною залишається її дочка Козетта. Заради щастя дівчини Жан готовий на все …
  • Знедолені
  • Знедолені
  • Знедолені
Відео доступне для перегляду на:
iPhone
iPod
iPad
Android
Дивитись фільм «Знедолені» (2012) онлайн безкоштовно
Вам сподобався цей фільм, не пропустіть:

–  Якщо фільм переривається - натисніть на паузу і трохи почекайте (5-10 хвилин)

–  Якщо фільм не повністю завантажується - збільшіть кеш до 2000Мб. Як це зробити написано тут: FAQ


Ви знаходитесь на сторінці, де можете подивитися фільм онлайн «Знедолені» (2012). Переглянути фільм «Знедолені» онлайн Ви можете абсолютно безкоштовно на нашому сайті moviestape.net. Жанр фільму «Знедолені» - Драма, Музичні. Хочемо звернути увагу, що всі фільми онлайн у нас робочі, якщо раптом щось не працює - залиште коментар і ми обов'язково виправимо. Приємного перегляду!
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
.

На цій сторінці ви можете переглянути фільм Знедолені онлайн. Ви хочете подивитись фільм Знедолені онлайн - натисніть на плеєрі кнопку старт. Щоб не відчувати незручності під час перегляду фільму Знедолені онлайн бажано наявність інтернет-каналу зі швидкістю близько 1 Мбіт/с. Даний фільм Знедолені представлений на сайті лише з метою ознайомлення і з подальшим придбанням ліцензійного диску. Таким чином дивитися фільм Знедолені на нашому кінопорталі є вибором людей, які не хочуть витрачати свій час на пошуки фільмів в інтернеті. Якщо ж фільм Знедолені не відповідає його опису або виникли технічні проблеми при перегляді фільму - залиште свій коментар. Ще однією перевагою перегляду фільму Знедолені онлайн на moviestape.net є наша абсолютна безкоштовність: дивіться фільми досхочу і у будь-який час.

Південний Парк
Цікаве
  • Новини кіно
  • Зірки кіно
  • HD Трейлери
Знебожені
Гріфіни
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
На порталі ви знайдете великий вибір фільмів в DVD і HD якості. Всі стрічки, які розташовані на нашому кінопорталі ви зможете переглянути в режимі онлайн абсолютно безкоштовно. На Вас чекають кращі фільми які щодня поповнюються, нові фільми 2018 року. Всі картини на порталі розбиті по жанрам для більш зручного пошуку і навігації по сайту. Кілька рухів мишкою - і Ви вже дивитесь ваші улюблені фільми онлайн!